Β1 – E twinning «Με τους Διατροφούληδες παρέα, νόστιμα, υγιεινά κι ωραία»

Οι μαθητές της Β1 τάξης του σχολείου μας συμμετείχαν στο έργο E twinning με τίτλο <<Με τους Διατροφούληδες παρέα, νόστιμα, υγιεινά κι ωραία>>.

Το έργο έχει σχέση με τη διατροφή και έχει στόχο να κατανοήσουν οι μαθητές τον σημαντικό ρόλο των υγιεινών τροφών στη ζωή του ανθρώπου. Μέσα από ποικίλες δραστηριότητες, τα παιδιά έμαθαν για τις υγιεινές και τις ανθυγιεινές τροφές και παρουσίασαν ποιες θεωρούν τις πιο υγιεινές τροφές για τον ανθρώπινο οργανισμό. Οι μαθητές κατανόησαν και υιοθέτησαν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφικές συνήθειες. Το έργο είναι αποτέλεσμα της ενασχόλησής μας με το μάθημα των εργαστηρίων δεξιοτήτων και την αντίστοιχη θεματική ενότητα.

Συνεργαστήκαμε με τα δημοτικά σχολεία : Αργυροπουλίου, Δαμασίου, 16ο , 24ο, 44ο καθώς και το Ειδικό Λάρισας, το 33ο Θεσσαλονίκης Άσυλο του παιδιού , το 3ο Παλαμά , το 7ο Καρδίτσας και το Νηπιαγωγείο Αργυροπουλίου.

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 παρουσιάστηκε το έργο στους μαθητές και εκπαιδευτικούς των Α και Β τάξεων στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.