Ε2 – Συνέντευξη από την εθελόντρια του «Χαμόγελου του Παιδιού» κα Μοιρέα Μαριάντζελα – «Volunteers’ Challenges#SkillsLabs» (eTwinning 2021-22)

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου eTwinning με τίτλο «Volunteers’ Challenges#SkillsLabs» που υλοποιούν οι μαθητές της Ε2 τάξης του 10ου Δ.Σ.Καρδίτσας σε συνεργασία με τα σχολεία 10ο Δ.Σ.Ηλιούπολης, 7ο Δ.Σ.Χαλκίδας, 1o Πειραματικό Δ.Σ.Πύργου, Collegi Santa Teresa de Jesus,Vilanova i la Geltru από την Ισπανία και ICS «T. Valenti» di Trevi από την Ιταλία, οι μικροί μας δημοσιογράφοι της Ε2 τάξης έπιασαν και πάλι δουλειά!

Αυτή τη φορά συνδέθηκαν μέσω Webex με τη ΜΚΟ «Χαμόγελο του Παιδιού»  και πήραν συνέντευξη από την εθελόντρια της οργάνωσης κα Μοιρέα Μαριάντζελα. Η κα Μοιρέα απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους και τους έδωσε συμβουλές για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να γίνουν καλοί εθελοντές.
Τα παιδιά είχαν επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με την κα Κοσμά Στέλλα, υπεύθυνη του τμήματος Ενηλίκων Εθελοντών, η οποία τους ενημέρωσε σχετικά με την ύπαρξη και τη λειτουργία του τμήματος Ανηλίκων Εθελοντών.
Τα παιδιά εξέφρασαν τη μεγάλη τους χαρά αλλά και την επιθυμία τους να γίνουν μέλη της ομάδας Ανηλίκων Εθελοντών από του χρόνου!
Ευχαριστούμε τις κυρίες Μοιρέα και Κοσμά για τα χαμόγελα που χάρισαν σε μας και για εκείνα που χαρίζουν καθημερινά σε πολλά παιδιά σε όλη την Ελλάδα!